Pretty Renew 美容好唔好?試過先知

無論食的、穿的、住的等等的產品或服務,未曾體驗過怎知道好唔好?好像一間餐廳的一碟佳餚好不好吃,要放到口中用味蕾感受才知道好吃不好吃!所以Pretty Renew的美容服務好唔好,環境好唔好、美容師好唔好、儀器好唔好等等的疑問,還是親身到店裡體驗最好不過!

要說Pretty Renew必試的王牌服務,【GUINOT水分修護機理療膚】用以雙效正、負活離子電流的原理,將GUINOT離子啫喱內的活躍成份,更快更深層地滲入肌膚底層,為乾燥的肌膚添上水潤!又或者【魚子修復面部護理】導入的魚子修復安瓶可以增加皮膚的光澤油份,回復皮膚狀態,以上兩項都適合秋冬天氣補水又保油充份保護皮膚質素及狀態。
美女們哦!一間美容院的好唔好,始終要試過才知道龍與鳳,感受的好壞只有自己才知道。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *